Суспільство (відео)

Депутата Бахмацької райради звинуватили в ухиленні від мобілізації (Відео)

На одному із найспекотніших засідань сесії Бахмацької районної ради вирували неабиякі пристрасті. Колишнього військового комісара району Едуарда Левчановського депутат Володимир Брюховецький звинуватив у незаконному отриманні статусу інваліда війни.

Утім, екс-комісар, попри напружену атмосферу в сесійній залі, розповів цікаві моменти про команду «свободівців» Брюховецького.

«Я бачу, що люди, які не хочуть почути правду, намагаються силою не дозволити говорити. Військовий комісар є свідком як усе було. Військовим комісаром я був останні два роки. Коли були призиви і відправка. Прийшли хлопці перевіряти мобілізацію на чолі з Денисом Сергієнком. Я кажу: давайте Україну захищати, мовляв, щоб повістки дати їм. А він каже, що «на фіг воно треба, у мене двоє дітей» і втік. А потім ці люди розповідають мені…», — екс-комісар Бахмацького району Едуард Левчановський.

Після того, як напруження в сесійній залі вдалось вгамувати, депутати прийняли останнє рішення на цій сесії – надіслати запит до органів прокуратури, аби ті перевірили статус інваліда війни Едуарда Левчановського.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. А чому Левчановський не розповідає як брав взятки щоб обійтись без АТО. З чоловіком маємо 2 неповнолітніх дітей. Я постійної роботи не маю. Тому щоб чоловіка не відправив в АТО «виставив рахунок» 15 000 грн. Розумію що я також вчинила не правильно. Але…Скільки було таких як я навіть подумати страшно. Майже щодня цього потвору зустрічала розгулюючого З коляскою по вулиці. І так хотілось плюнути в пику цьому покидьку. Нехай Господь покарає його самого і його дітей за те, що залишив моїх дітей без хліба.

  2. у ЦЬОГО ЧМОШНИКА НАВІТЬ ПРІЗВИСЬКО»РОБІНГУД» БО ЗАБИРАВ ПОВІСТКИ У БАГАТИХ І ВІДДАВАВ ЇХ БІДНИМ

Back to top button