Суспільство (відео)

«Детектор»: про черги за біометричними паспортами, про id-картки з 14 років і потік мігрантів (Відео)

Сьогодні ми поговоримо про ажіотаж навколо біометричних паспортів, про чернігівців, які хочуть назавжди виїхати з України, та про те, чи загрожує нам хвиля мігрантів і біженців. У гостях у «Детектора» Ксенія Лук’янець – начальник Управління державної міграційної служби в області. З прийняттям безвізу паспортні столи міграційної служби в прямому і переносному значенні вгинаються під кількістю заяв на закордонні біометричні паспорти. Найбільші черги в Чернігові, а найменші – в Талалаївці та Срібному. Від початку року біометричні паспорти вже отримали 42 тисячі осіб.

Досьє: Ксенія Лук’янець народилася 6 серпня 1985 року в Чернігові. Закінчила Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана, Національну академію управління і Києво-Могилянську бізнес-школу.

Із 2007 року працювала на різних посадах у Секретаріаті Кабінету Міністрів України. Має 6-й ранг державного службовця. З 17 липня 2014 року призначена на посаду начальника Управління державної міграційної служби в Чернігівській області.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Не знаю хто хоче покинути Україну,але паспорти на мою думку затримують штучно,ми дитині робили біометричний паспорт,здали документи 14 липня отримали 19 вересня,в паспорті дата видачі10 серпня,не розумію …

    1. А заработать,хоть на чем-то нибудь

Back to top button