Суспільство (відео)

Дід Мороз із Снігуркою вже почали розносити подарунки слухняним дітям Чернігова (Відео)

До Нового року ще тиждень, а вулицями Чернігова вже ходять Дід Мороз із Снігуркою. Роботи в них дуже багато, адже хочуть встигнути відвідати якомога більше дітей. У багатодітній родині Расул малеча цілий рік старалася вести себе добре, тому з нетерпінням чекали Дідуся з подарунками.

Діти старанно готувалися і вигадували чим здивувати Діда Мороза.

У підготовці допомагала старша сестра Анна, яка хоч уже й ходить у 9-й клас, але в чудо вірить не менше ніж її молодші братик і сестричка.

«Я вважаю, що потрібно слухатися батьків, допомагати їм і він приходить до добрих, чесних дітей, які гарно вчаться і зробили якісь досягнення за певний рік. Хоча й до неслухняних теж ходить, бо він приносить радість усім дітям. Так, я вірю в чудо і чекаю, що моя сім’я буде злагодніша і буде радість у кожного з нас», — Анна.

Радіють казковим героям не тільки діти, до яких завітав Дід Мороз із Снігуронькою, а й перехожі, які хоча й поспішали у справах, але не змогли пройти повз казкових героїв.

Так, маленький хлопчик Тимур був вражений зустрітися просто на вулиці з тим у кого так вірить.

 «Я здивований, що зустрів Діда Мороза», — Тимур.

Вже не перший рік депутат Чернігівської міськради від фракції «Наш край» Володимир Коваленко проводить таку благодійну акцію. У минулому році такі презенти отримали майже півтисячі дітей, цьогоріч їх буде ще більше.

«Крім привітання з Новим роком ми також ще й організовуємо 3-4 січня поїздки на фабрику ялинкових прикрас в Клавдієво-Тарасове, де проїзд та екскурсія безкоштовні. Плануємо залучити до цієї акції 120 чоловік. Я закликаю колег долучитися до такої акції і подарувати дітям свято», — депутат Чернігівської міськради («Наш край») Володимир Коваленко.

Дійсно – чудовий приклад для наслідування. В такі непрості часи важливо дарувати казку іншим, адже насправді для щастя потрібно не так і багато.

Журналіст Наталія Солодовник

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button