Суспільство (відео)

Дикими танцями та психологічною драмою Чернігівський драмтеатр відкриє новий сезон (Відео)

Із запальними танцями, жартами, оригінальним сценічним оформленням і чудовими українськими мелодіями в сучасній обробці вистава «Перемудрували» за п’єсою відомого драматурга Марка Кропивницького «Пошились у дурні» відкриє 92-й театральний сезон Чернігівського музично-драматичного театру.

Окрасою театрального сезону стане психологічна драма «Наташа. Хроніка Мрії» в постановці молодого режисера Артема Аніщенка за п’єсою сучасного драматурга Ярослави Пулінович «Наталчина мрія»

«Два монологи про перше кохання двох різних дівчат. Одна з них – із доволі забезпеченої родини. Завжди хоче бути першою в усьому, встигати… І як вона закохується. А інша Наташа – це вихованка дитячого будинку, мати якої була повією і її вбили. Вона теж закохується в журналіста. І як вона бореться за своє кохання, і до чого це приводить», — режисер психологічної драми «Наташа. Хроніка мрії» Артем Аніщенко.

Сезон обіцяє дуже багато цікавих сценічних постанов. Окрім підготовки до 92-го сезону, режисери активно готують нові вистави та гастролі.

«Велика, яку ми щойно розпочали, і сподіваємось, що саме її повеземо до Кракова. Це Мольєр «Витівки Скапена». Те, що найближчим часом очікує прем’єри», — художній керівник, головний режисер Чернігівського обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Шевченка Андрій Бакіров.

Відкриття 92-го театрального сезону відбудеться вже незабаром – 10 жовтня. Наразі актори та режисери Чернігівського театру активно та натхненно готуються до успішного проведення театрального сезону.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button