Суспільство (відео)

Директори РЛП «Ялівщина» «профукали» 500 тисяч гривень (Відео)

Директора КП «Регіонально-ландшафний парк «Ялівщина» Володимира Свердлова звинуватили в повній некомпетенції і бездіяльності в управлінні довіреним йому комунальним закладом.

— Минув рік після призначення директором КП «РЛП Ялівщина» пана Свердлова Володимира Олександровича. За цей рік ним не було зроблено нічого. Крім того, що він регулярно отримував заробітну плату, поки що нам не зрозуміло, за що. Також заробітну плату отримував бухгалтер.  Тож за останні два роки ми втратили майже 500 тисяч на вітер, — Тамара Петрова, громадський активіст.

Звинувачення прозвучало з вуст представників громадськості, що ніяк не може достукатись до конструктивного діалогу з молодим керівником. Адже під час року його управління вони так і не побачили жодних результатів його, так би мовити, ефективного менеджменту.

— Чинний директор, на нашу думку, не справляється з роботою, тому що в нього абсолютно немає досвіду. Ну, немає досвіду в 26-річного колишнього студента біологічного факультету. Ми йому хотіли допомогти, але бажання в нього не було, — Руслан Волощук.

Як підсумок. 500 тисяч бюджетних коштів викинули на вітер. Плюс Свердлову були висунуті звинуваченні в незрозумілих схемах із ротацією землі на «Ялівщині», частину якої без погоджень додають, а частину хочуть забрати.

Від коментарів для ЧЕline директор РЛП відмовився, пославшись на високу зайнятість.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Хочеться продовження історії — з коментарем Свердлова.

Back to top button