Суспільство (відео)

Для чернігівської філармонії шукають директора (Відео)

Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм – це один із найбільш значимих культурних центрів міста, що вже багато років популяризує національну українську культуру та музичне мистецтво, організовує фестивалі та конкурси.

Завдяки наполегливості генерального директора та художнього керівника Сергія Теребуна, який минулого року зайняв цю посаду, було зроблено чималий внесок у розвиток філармонійного центру.

Нещодавно Сергій Теребун повторно взяв участь у конкурсі на посаду генерального директора Чернігівського філармонійного центру та продемонстрував комісії Чернігівської обладміністрації свою роботу за 2016 рік.

— Зробили реструктуризацію, створили продюсерський центр, окреслили режисерську групу, організаційну групу, закріпили людей за містом, областю, Україною та закордоном, — Сергій Теребун, генеральний директор, художній керівник Чернігівського філармонійного центру.

Після обговорення поставлених запитань і змістовних відповідей конкурсанта члени комісії проголосували й одноголосно вирішили рекомендувати голові Чернігівської обласної ради укласти контракт із Сергієм Теребуном.

— Творчий потенціал величезний, маємо, що показати людям. Найголовніше завдання як директора і керівника цієї організації – зробити ефективну структуру.  Будемо прогресувати, щоб ми замикалися не тільки на області, але й щоб Європа про нас знала, — Сергій Теребун, генеральний директор, художній керівник Чернігівського філармонійного центру.

Остаточне рішення буде затверджене на черговій  сесії депутатами обласної ради.

Ще статті по темі

Back to top button