Суспільство (відео)

«Догавкалися» – чернігівці розповіли про газовий карантин (Відео)

У зв’язку з надзвичайною ситуацією, оголошеною по всій території України через перекриття подачі газу Російською Федерацією, українців закликали економити газ. Що з цього приводу думають чернігівці та чи готові економити?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Чернігові деякі садочки працюватимуть, але в холоді

«Цілковитий бардак і цілковиті вороги».

«Економити треба завжди і до цього закликати не варто. Це повинно бути у людини всередині, що треба економити».

«Ви знаєте, ми трошки прикрутили газ, я вважаю, все буде в порядку».

«Без коментарів. – Ну, вас хвилює ця ситуація чи ні? Чи вам однаково? – Ноу комент».

«Ні, ну економити треба всім, звісно».

 «Непокоїть, звісно. У нас скасували заняття в училищі, для нас це дуже незручно, бо в нас є навчальні плани. Якщо ми хочемо виконати цей навчальний план, нам доведеться додатково займатися».

«Нема ставлення, нема ставлення. – А чого? – Бо нема ума. А як нема ума, то нема і ставлення».

«Догавкалися. Хіба можна так? Якщо ви живете із сусідом і на нього постійно гавкаєте, то що буде? Як він до вас ставитиметься? Він буде терпіти-терпіти, а потім його терпіння лопне, оце ж наша влада заявляла, що не купує газ у Росії? – Та це ж брехня. Це ж все одно російський газ, хоч він іде через Європу, але він іде з Росії».

«Будемо економити, а що робити? Як можемо, будемо економить».

«Пробачте мені, це така нісенітниця. Як це людина може виключити газ, щоб їй було холодно? Ми і так мерзнемо, особливо взимку. Справа в тому, що все це, на мою думку, придумане. – Для чого? Тарифи підвищити? – Авжеж. На людину тиснуть, оце ми».

«Та зовсім не турбує».

Журналіст: Яна Титенок

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. «Догавкалися» — наверное, трудно было придумать автору настолько непатриотичный антиукраинский заголовок. Зачем пропагандировать позицию старого глупого комустического ватника? Россия ведет уже десятилетие войну против Украины, в том числе и с помощью газового шантажа. Газ, который поступает в Украину из России идет транзитом в Европу. В этой трубе не только российский газ, а ще туркменский и казахский, например. Газ, который поступает в Украину из Европы частично российского, частично румынский, польский, немецкий. Это политическая провокация демонстрировать под видом новостей таких «экспертов»!

Back to top button