Суспільство (відео)

Драматичний театр Чернігова відкрив новий сезон (Відео)

Театральний сезон оголошується відкритим.

За три місяці літніх «театральних канікул» артисти драматичного театру підготували для своїх глядачів багато «смачненького». Новий сезон відкрили українською класикою – оперетою-жартом «Перемудрували» за п’єсою Марка Кропивницького під назвою «Пошились у дурні».

Традиційно прем’єрний показ зібрав повний зал.

Чому б не провести вечір у хорошій компанії, очікую гарної вистави.

Дуже подобається українська класика, яку ми приходимо дивитись регулярно, любимо нові прем’єри незвично поставлені.

«Ми намагались створити виставу святкову, веселу, яскраву, в результаті якої перемагали б добро, справедливість», — режисер-постановник театру Віра Тимченко.

В основі комедійного сюжету – історія про спритних наймитів, які обвели навколо пальця власних господарів і одружилися з їхніми доньками.

«Ми нічого не змінили, жодної репліки, але відійшли від традиційного прочитання і намагались створити сучасну виставу», — — режисер-постановник театру Віра Тимченко.

Задля цього акторів вбрали у стилізовані українські костюми, на сцені встановили мобільні яскраві декорації. І навіть учасників оркестру органічно вплели у виставу.

Театрали обіцяють: черговий сезон буде надзвичайно насиченим, тільки у жовтні на чернігівців очікує відкриття експериментального театрального майданчика – Білої сцени на 100 глядачів і «Слов’янські театральні зустрічі».

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button