Суспільство (відео)

«Думали, що вибухнула заправка», – чернігівці про нічну аварію (Відео)

По вулиці Толстого на місці, де на світанку загинула молода жінка-водій, а пасажирка потрапила до лікарні, вже працювали слідчі. Без матері залишилася маленька дитина, а без дружини – чоловік. У цегляному паркані – величезна дірка. Саме сюди в’їхала автівка. У поліції поки що небагатослівні. Кажуть, проводяться слідчі дії.

«Авто «BMW» в’їхало в огорожу близько 4-ї ранку. Водій загинула на місці, а пасажирку доправили до лікарні», — прес-офіцер Патрульної поліції Чернігова  Віталій Копистко.

Навпроти аварії – багатоповерхівка. Її мешканці кажуть, що прокинулися від гучного звуку. Думали, щось сталося на сусідній газовій заправці. Коли поглянули у вікно, побачили розбиту машину та проломлений паркан.

«Чую звук. Думав, заправка вибухнула. Подивився з балкону, а там машина в паркані. Під’їхала поліція», — мешканець будинку Євген Дмитрович.

На дорозі, де сталася трагедія, вже кілька тижнів не можуть залатати аварійну ділянку. Місцеві припускають, що водій намагалася об’їхати, але не впоралася з керуванням. Більше того, люди кажуть, що машини не раз збивали знаки на дорозі.

«Там ремонтні роботи і вже тривалий час. Загородили знаками. Останній тиждень знаки постійно зносять», — місцева жителька  Руслана.

За неофіційною інформацією, тієї трагічної ночі жінка-водій відпочивала в компанії подруги. Потім взяла у чоловіка машину та поїхала містом. Однак додому так і не повернулася.

За попередніми даними поліції, водій не впоралася з керуванням. Остаточні висновки оприлюднять після всіх експертиз.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. До місця аварії приходи, якийсь чоловік. Кажуть, дуже плакав та побивавсч.

Back to top button