Суспільство (відео)

Fashion Show 2016, або Мода по-чернігівськи (Відео)

Стильні речі з останніх колекцій як відомих чернігівських брендів, так і світових  марок довгоногі красуні-моделі продемонстрували в рамках фешн-шоу 2016. Світський захід у Чернігові проходить другий рік поспіль. Цього разу 11 брендів презентували власний одяг.

— Кращі бренди, магазини нашого міста беруть участь у цьому заході. Хочу, щоб наше місто піднялося до рівня Fashion Week. Ми теж можемо це робити, організовувати. У нас є дизайнери, — Каміла Алієва, організатор Fashion Show 2016.

Лімітовану колекцію одягу зима-весна 2017 цього вечора презентувала чернігівська дизайнерка Анніс Захарова. Дівчина розповідає, що речі, які вона створює, розраховані на інтелектуалів і творчих особистостей.

— У нас гасло «Особливий стиль для особливих людей». Це речі для тих, хто не хоче бути схожий на інших людей. Хто любить ексклюзивність та оригінальність, — Анніс Захарова, дизайнер Будинку Моди AZAVA.

При створенні колекції дизайнер намагалась втілити власні уявлення про зимовий одяг, а це комфорт, практичність та оригінальність. Анніс запевняє: всі речі з колекції виготовлені в єдиному екземплярі.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button