Суспільство (відео)

Футбольний трилер у Лихачові (Відео)

Вищу лігу Ніжинського району очолюють команди з Носівщини.

У Лихачові місцевий «Маяк» приймав «Кристал» із Носівки. Команди виходили на гру лідерами й обидві були налаштовані на перемогу.

—  Зараз ми займаємо перше місце. У нас із цією командою, з якою гуляємо, Лихачів «Маяк», по дев’ять очок, але за різницею забитих і пропущених, ми йдемо на першому місці, — Сергій Прокопець, капітан і тренер команди «Кристал» (Носівка).

Принциповість протистояння відзначали і тренери суперників, і керівник дитячо-юнацької спортивної школи Носівки, який дав початок футбольному життю більшості гравців на полі.

—  Носівський «Кристал», який знову створили,спонсорував Сергій Баришовець. Це за його підтримки ця команда зараз бере участь. Лихачів і Носівка – це, так би мовити, дербі. Це не за три, а за шість очок іде гра, — Микола Тертишник, директор ДЮСШ м. Носівка.

— Команда носівського «Кристала» зараз на рівні. Дуже прекрасно організована в усіх лініях. Чесно, я чекав цього, ми готувалися, — Володимир Спичак, тренер і спонсор клубу «Маяк» (Лихачів).

Нове дихання «Кристалу» дав його спонсор – депутат чернігівської обласної ради та директор агрофірми «Іржавецька» Сергій Баришовець. Саме за його підтримки команда зараз має новеньку форму, м’ячі, іншу футбольну амуніцію та можливість виїздити на матчі.

— Я завжди був прихильником розвитку футболу і грав за команду Іржавця ще тоді, як був студентом. І зараз, будучи директором агрофірми, вирішив підтримувати команду.

У нас дітей багато, які бажають займатися спортом, але все впирається у фінансування. Я думаю, зі створенням об’єднаних територіальних громад у нас буде більше коштів для розвитку, — Сергій Баришовець, головний спонсор ФК «Кристал» (Носівка), директор Агрофірми «Іржавецька», депутат чернігівської обласної ради, член партії «Наш Край».

Щодо самої гри, то перший тайм був доволі спокійним і проходив у рівній боротьбі. А ось у другому команди розійшлися, точніше додав обертів «Кристал», який забив ще три м’ячі, довівши рахунок до розгромного 4:0.

Далі безнадія «Маяка» з допомогою головного арбітра матчу Анатолія Мороза з Козельця почала танути. Призначений пенальті, автогол і чистий м’яч дозволили лихівчанам скоротити відставання до мінімуму — 4:3. На більше їх не вистачило. «Кристал» з Носівки – одноосібний лідер, в амбітних планах якого наступного сезону грати в чемпіонаті області.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button