Суспільство (відео)

Гаряче засідання: на виконкомі знову будуть резонанси (Відео)

Проблемні пільгові перевезення, нова міська програма з благоустрою приватного сектора та фінанси на освіту. Всі ці та багато інших питань розглянуть члени виконавчого комітету Чернігівської міської ради на черговому засіданні.

Одне з резонансних питань – оголошення конкурсу на обслуговування 300 000 метрів квадратних житла. Серед претендентів на «ласий шматок» – компанія з іноземними інвестиціями. Про «цікавинки» виконкому розповідає секретар Чернігівської міської ради Віктор Бистров.

«Засідання виконавчого комітету – це один з етапів до підготовки бюджету на наступний рік, тому буде розглянуто багато програм. Насамперед це житлово-комунальне господарство і транспорт, які потім автоматично чи не автоматично зі змінами увійдуть до міського бюджету міста Чернігова на наступний рік. Це буде програма благоустрою приватного сектора, такої програми в місті Чернігові ще не було. Я думаю, всі мешканці приватного сектора будуть зацікавлені. Це пільгові перевезення – від цього залежить, будуть возити пенсіонерів чи не будуть, чи буде пільгове перевезення в електротранспорті й в автотранспорті, і навіть залізниця, міські перевезення. Більш актуальне питання, що має широкий розголос, — передача частини міста Чернігова на обслуговування житла приватній компанії з іноземними інвестиціями», — Віктор Бистров.

Ще статті по темі

Back to top button