Суспільство (відео)

«Голим залізти на дерево і стрибнути звідти – теж радість» – чернігівці про гучні святкування у центрі міста (Відео)

Усі вже звикли до весільних веселощів або ж гучного святкування будь-яких інших подій у житті окремих груп чернігівців у самісінькому центрі міста.

Зазвичай урочистості супроводжуються порушенням різних правил: розпиттям спиртних напоїв, галасом, перегонами автомобілів, із яких висуваються винуватці свята. Утім, останній випадок – випускний майбутніх співробітників пенітенціарної служби України – викликав бурхливе обговорення серед користувачів Мережі.

Адже юні пенітенціарники не соромилися святкувати подію гучно й алкогольно.

Чернігівці поділилися думками, чи має право на існування таке вираження радості.

Мені заважати не заважає, але ж це внутрішня культура людей. Вже ж треба щось робити з цим. Для чого це треба? Радіти ж можна по-різному. Можна залізти на дерево голим і скаканути звідтіля. Ні, треба культурно, зовсім інше ставлення буде до людей, якщо вони не будуть цього робити. Радій, але не треба робити це так, щоб комусь заважати.

Якщо це якесь свято, то чому ні? Ми не проти, нам не заважають, чому ні?

Для сімейних пар не дуже зручно, бо маленькі діти, а такі компанії не розуміють.

Неправильно роблять, кричать, а поліція їздить і чомусь не займається цим питанням.

— До спиртного взагалі погано ставлюсь і до порушників теж погано ставлюсь. Якщо людина випила і не контролює себе – це погано.

На мою думку, нічого не змінилося, як раніше закривали на це очі, так і зараз продовжується.

— У центрі міста має бути більш культурно… заходи проходити… і повинні дотримуватися рамок пристойності, не дивлячись на те, хто це.

Усе має бути в межах розумного, так, щоб людям це заважало – це неправильно.  – а особисто для вас це створює? – для мене ні, я вважаю, що молодь повинна розважатися.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Выпускной один раз в жизни должен быть. Ничего осудительного не увидел. не ломали, не громили, не разрисовывали. Ездили…пили…Водители пьяные??? Выпуск. Погоны. А «жабу на плечах», никто
    не переубедит.

Back to top button