Суспільство (відео)

«Гороскопне шарлатанство»: чи можна вірити гороскопам (Відео)

Дізнатись майбутнє – як найближче, так і далеке, – завжди було одним із заповітних бажань кожної людини. Гороскопи і знаки Зодіаку стали частковою відповіддю на ці вічні запитання. Але чи достовірні ці відповіді, розказує практикуючий психолог Тетяна Глюк.

-Знаки Зодіаку – це те, на що важливо і варто звертати увагу. Вони дають змогу дізнатись більше про себе самого, про батьків, своїх дітей.

Гороскопи зараз загальнодоступні. Гороскопам можна вірити, можна не вірити, але все це має ґрунтуватись на якихось об’єктивних чинниках. Якщо брати з погляду астрології як науки, то планети знаходились у певній комбінації, і це впливає на нас безпосередньо, на характер та інші життєві моменти.

Якщо подивитись на гороскоп за знаками Зодіаку. Тут є дуже важливі та корисні моменти. Не завжди характеристика знака Зодіаку може передавати суть людини, але загальні моменти можуть спостерігатися.

Всі ми виховуємося в різних сферах. І тому Овен, вихований одними батьками, відрізнятиметься від Овна, вихованого іншими, але загальні характеристики все-таки є. Адже за кожен знак Зодіаку відповідає певна планета.

Можна довіряти, можна не довіряти, але я завжди рекомендую придивитись. Якщо дитина в маленькому віці, батькам важливо розвивати позитивні характеристики, притаманні її даті народження. Адже що ми вкладемо в дитину – те й буде.

Це як додаткові знання про людину.

Якщо подивитись популярні гороскопи, довіряти їм дуже сумнівно. По-перше, їх навряд чи складають професійні психологи. Все практично на 90 % залежить від людини і від її настрою. Дуже часто збувається те, що є, бо людина підсвідомо готується до того, що вказано в гороскопі. На що людина звертає увагу, те й відбувається.

Справа кожного – вірити чи не вірити в популярні гороскопи. Я рекомендую вірити в хороше.

Ще статті по темі

Back to top button