Суспільство (відео)

Гройсман проінспектував Чернігів (Відео)

Із робочим візитом у Чернігові побував Прем’єр-міністр Володимир Гройсман. Зустрічали прем’єра виставкою одягу та військового однострою, які виготовляють у чернігівській камвольно-суконній компанії «Чексіл». Приватне акціонерне підприємство просить державне замовлення.

«Тут представлена форма Міноборони. Усі основні тканини вироблені нами. Дуже важлива підтримка прем’єра. Зважаючи на наші виробничі потужності», -директор ПрАТ «Чексіл» Василь Шитіков.

Для цього причепурили цехи. Завезли італійські, хоч і вживані верстати. І напередодні прем’єрського візиту виплатили працівникам усю заборгованість із зарплатні.

 «Ми працюємо від виробітку скільки заробив. Ну, було 30 місяців. Менше трошки було», — верстальник Віталій Берьоза.

Володимир Гройсман особисто перевірив якість тканини й обладнання. І запевнив: легка промисловість сьогодні дійсно потребує підтримки держави. Щоправда, держзамовлення «Чексілу» не пообіцяв.

«Сьогодні можна зазначити, що наші легковики не тільки постачають продукцію на внутрішній ринок. Є й питання з технічної модернізації», — прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Після Чексілу прем’єрський ескорт попрямував на форум підприємців легкої промисловості. Чернігівські виробники розповіли про всі проблеми, які не дають розвиватися. Після зустрічі з підприємцями Володимира Гройсмана повели на екскурсію до легендарного парку Богдана Хмельницького і чергового фонтана.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button