Суспільство (відео)

«Індормедіа» рулить: Атрошенко самоусунувся від рекламного конфлікту (Відео)

Скандальний новонароджений монополіст чернігівської зупинкової реклами «Чернігів-Індормедіа» абсолютно не бентежить чернігівського міського голову Владислава Атрошенка.

Відверті огріхи, що супроводжували прихід і «наддинамічні» темпи захоплення ринку новою бізнес-леді Ксенією Пінчук, керівницею «Індормедії», а саме: монополізм без конкурсу, таємничість директорки, рокіровки місць реєстрації та багато іншого, – мером були прокоментовані надто просто.

«Є профільний заступник, який займався цими питаннями», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Щось нагадує приказку про те, як залишили козу охороняти капусту. Адже є підозри, що родина цього профільного заступника мера Олександра Ломако добре знайома із засновницею Ксенією Пінчук. Щодо «Індормедії» навіть відкрили кримінальне провадження, але й це не біда.

«У нас сотні кримінальних проваджень, які відкриваються згідно з інтернет-публікаціями», —  Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Усі підозри – не проблема. Це взагалі крок до сучасного європейського суспільства.

«Моя як мера оцінка, що підозри всіх проти всіх – це є нормально. Це взагалі сучасне суспільство», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

І це все зважаючи на те, що Владислав Атрошенко прекрасно розуміє, хто і як із його підлеглих відкриває індормедійні генделики.

«Це генделики, якими в багатьох випадках наділені були через підставних осіб працівники міської ради», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Така млява позиція очільника міста вражає, адже нещодавно він публічно самостійно забажав вирішувати завдання «вищих» щаблів – від звільнення прибиральниці у мерії до демографічного порятунку. А відверта корупційна складова чомусь його не цікавить.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Сергій Бутько

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button