Суспільство (відео)

Картопля під «кайфом»: особливий метод зберігання «ширки» від хитромудрих наркоманів (Відео)

Нарковмісну картоплю вчора вилучили поліцейські.

Ми вже повідомляли про те, що на вулиці Промисловій 27 липня зібралося аж п’ять патрульних екіпажів.

Поліцейські затримали подружжя з дивною «ношею» – картоплею, до якої був примотаний шприц із «ширкою».

39-річний чоловік і його 36-річна цивільна дружина були напідпитку – цим і привернули увагу патруля. При поверхневому обшуку правоохоронці й знайшли дивну «ношу».

Прес-офіцер ГУНП у Чернігівській області Борис Коновченко повідомив, що в шприці, примотаному до картоплини знаходилося три мілілітри наркотику. Нині відкрите кримінальне провадження за статтею 309 ч. 1 Кримінального кодексу України «Зберігання наркотиків».

За інформацією правоохоронців, затримані раніше судимі і вживають наркотики. Поліцейським горе-подружжя розповіло, що використати наркотик планували самостійно. Мовляв, знайшли такий «скарб» у кущах на цій же вулиці та планували привласнити.

Хоча, з огляду на місце, де вони потрапили на очі поліцейським, їхнє пояснення викликає сумніви. Адже затримали їх неподалік 44-ї жіночої виправної колонії. Можливо, такий подарунок вони планували передати за ґрати. Нині слідчі з’ясовують усі обставини та причетність подружжя до інших подібних злочинів.

—  На вулиці Промисловій виявили двох осіб 1977 і 1980 р.н. із пакетом, що викликав підозру. Патруль провів поверхневий огляд і виявив картоплю, до якої скотчем був примотаний шприц із рідиною бурого кольору. Це наркотичний засіб, — Борис Коновченко, прес-офіцер ГУНП у Чернігівській області.

Ще статті по темі

Back to top button