Суспільство (відео)

Казка в «Казці»: свято у 37-му садочку (Відео)

Ранок у 37-му дошкільному закладі сьогодні нетрадиційний. Садочок не впізнати. Майданчик кожної групи одягнули в святкове вбрання – повітряні кульки, прапорці та паперові квіти, виготовлені руками малечі і вихователів. І це перший конкурс, з якого розпочалося святкування Дня захисту дітей у цьому закладі.

— Прикрашали садочок яскраво. Святкуватимемо цілий день у різних куточках. А ввечері у нас ще й театр, що поставлять силами вихователів і силами батьків, — Тетяна Середа, завідувач ДНЗ № 37.

В актовій залі святкову атмосферу створює музичний керівник. Вона влаштувала малечі інтелектуальні розваги.

Та поки що тут дітлахи вирішують логічні завдання. На вулиці їх уже чекають казкові герої. Улюблених Машу та Ведмедя для своїх дошкільнят зіграли вихователі. Вони влаштували змагання на спритність.

— А зараз ми позмагаємося на велосипедах. Хто швидше?

Для цього спеціально із засіків садочка витягли ретровелосипеди. Цьому транспорту вже понад тридцять років.

—   І швидкість, і координація руху, а головне, щоб наші дітки були здорові, веселі і щасливі. Хотілося якого оновлення. Нових матеріалів для наших дітей, — Наталія Гордун, вихователька.

А між дітьми цих двох груп уже розгорається запекла боротьба за перемогу. Естафету влаштовують на спортивному майданчику.

— Один, два, три почали.

Кілька локацій для малечі. Діти по черзі обходять кожну. Завдання виконують усі. Навіть вихованці з інклюзивних груп.

— Хоча в нашому садочку є три спеціалізовані групи. Участь у святі беруть усі групи, — Тетяна Середа, завідувач ДНЗ № 37.

День захисту дітей у 37-му садочку святкують цілий день. Ввечері батьки  разом із вихователями презентують своїй малечі ляльковий театр.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button