Суспільство (відео)

«Кіпр, Туреччина, Голубі озера, Земснаряд», – чернігівці про бюджетний і не дуже відпочинок (Відео)

Засмаглі і не дуже, бадьорі і втомлені – такими видаються чернігівці після двох літніх місяців. На яких пляжах світу та України ніжаться мешканці нашого міста та скільки готові витрачати на розваги під сонцем – Челайн поцікавився у містян.

«Доларів 800. Я працював, а дружину з сином до Туреччини».

«На Десні і на дачі».

«Плануємо на Голубі озера, поки що немає фінансової можливості, щоб поїхати на море, цього року мої друзі їздили і витратили дуже багато грошей».

«Я була на морі 5 днів. Звісно, мені ще хочеться. Скільки витратили на відпочинок і де були? У Залізному порту була п’ять днів, витратила десь 2 тисячі».

«Туреччина».

«Навіщо море? Далеко і дорого. На городі в селі і на Земснаряді відпочиваємо».

«Аданко, розкажи, де ти була. Їздила до мами на Кіпр. Ого! Так?»

«Поїдемо до бабусі у Вінницьку область. Скільки збираєтеся витратити грошей? Зараз такий кризовий період, а тому всю зарплату».

«Цього року ми мандрували Україною, ми відвідали Київ, ми багато де побували. Скільки вам коштувала подорож Україною? Ви не повірите, але десь півтори тисячі гривень».

«Моя літня відпустка проходила за містом, у нас у селі живе бабуся, ми побували в неї в гостях, і ще в серпні плануємо відпочинок усією родиною. Десь на морі? Скоріше за все, так».

«Ми туристи з Мінська, ми приїхали до Чернігова поглянути на ваше місто, проводимо відпустку у Чернігові».

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button