Суспільство (відео)

Коротке замикання електрощитової: мало не згоріли чотири квартири в центрі Чернігова (Відео)

Вогонь пошкодив сходову клітину та мало не знищив житлові квартири у цьому будинку. Пожежа сталася о десятій ранку. Вероніка Рибак у цей час саме виходила з квартири, поспішала на роботу.

— Почула незрозумілий тріск, пожежників, — Вероніка Рибак, мешканка.

Горіла електрощитова. Погасити її пожежникам вдалося за кілька хвилин. Та електромережа вигоріла вщент. А мешканцям довелося пробути більше доби без світла.

— ЖЕК, ми його чекаємо, чекаємо, а як це буде, — Вероніка Рибак, мешканка.

Електрику та інші комунікації відновили спільними зусиллями. Тепер гостро стоїть питання ремонту міжсходового майданчика, який постраждав від вогню. Працівники ЖРЕДу відмовлялися робити ремонт на прохання мешканців будинку. Однак головний інженер КП «Новозаводське» Руслан Сусло повідомив, що під’їзд внесли в план проведення косметичних ремонтів.

— Ми зі своєї сторони виконали всі роботи. Закінчили працювати десь о дев’ятнадцятій годині. Будемо виконувати косметичний ремонт, проведемо і ремонтні роботи, — Руслан Сусло, головний інженер КП «Новозаводське».

А ще комунальники нарікають на мешканців цього будинку, які незаконно встановили двері та перекрили доступ до електрощитової.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button