Суспільство (відео)

Краса врятує світ: чернігівські жінки вирушають у зону АТО (Відео)

Чернігівські жінки-добровольці не бояться нічого і спростовують міф, що жінки – це слабка стать. Марина Якубець – майстер спорту з дзюдо та самбо, вісім років працювала вчителем фізкультури, проте вирішила змінити професію. Пройшла військову підготовку, щоб служити в зоні АТО.

«Зона АТО… Це все добре розумію, на тижні була в нас вогнева тактика, провели інструктаж, усе, як годиться. Група наша підготовлена, ми наче ще новачки, нас ставлять із більш досвідченими, тому, я думаю, все буде добре», — розповідає доброволець роти «Чернігів» Марина Якубець.

Відважна та войовнича Опекунова Анастасія за фахом юрист, вирішила добровільно піти слідами свого батька. Вона не відчуває страху перед ворогом.

«Я вважаю, що так склалася моя доля, так склалися обставини, і я тут. Я почуваюсь навіть більш життєрадісною, дуже хороший колектив, страху взагалі ніякого немає», — зауважує доброволець роти «Чернігів» Опекунова Анастасія.

Командир чернігівської роти Сергій Гавриленко впевнений у силах дівчат, вважає, що після спеціальної підготовки вони зможуть виконувати завдання нарівні з чоловіками.

«Вони самі прийшли до нас, ніхто їх не примушував, прийшли з власної волі, тож, я вважаю, все буде добре», — запевняє т.в.о. командира роти «Чернігів» Сергій Гавриленко.

Із бойовим духом та сповнені бажання захистити свою країну, дівчата вирушають до Маріуполя, де пробудуть два місяці.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button