Суспільство (відео)

Куліч не знає, що робити з Сахневичем (Відео)

Минулого тижня між першим заступником голови Чернігівської ОДА Леонідом Сахневичем і Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом стався конфлікт. Прем’єр розкритикував Леоніда Сахневича і порадив йому змінити роботу, утім, рішення стосовно звільнення має ухвалити голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч. Очільник області вийшов із відпустки і ще не знає, що робити зі своїм першим заступником.

«Поки жодних дій, я вивчаю. Поки ніяк. Вивчу питання і прийму рішення. Ви про це дізнаєтеся», — прокоментував голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Давайте Сахневича комусь подаруємо?

  2. А Сахневичу написати заяву, слабо?????

  3. Громадянин з досвідом роботи більше 30 років:

    А МОЖЕ І ДОСЛУХАЮТЬСЯ ТА ЗРОБЛЯТЬ ПОТРІБНІ ОРГВИСНОВКИ З ГОРЕ — ОЧІЛЬНИКАМИ. З приводу конфлікта Сахневича і Гройсмана. Вважаю , що це дуже запізніле рішення. Про те що Куліч і його команда це саме бездарне керівництво Чернігівщини, за весь мій період роботи з 1986 року, в господарських та державницьких структурах . ВОНИ РОБЛЯТЬ ТАК що би фінансова система області була розбалансованою і некерованою. ОБСЛЛУГОВУЮТЬ агробізнес в якому ж самі і працюють. ПИТАННЯ будівництва і соціального характеру їх абсолютно не цікавлять. Кадрова політика взагалі в повному дизбалансі. ОЧІЛЬНИКИ РАЙОНІВ в області навчають своїх підлеглих гарно писати листи і на них давати відповіді. Робота в плані концентрації фінансового ресурсу на будівництво і виробництво, взагалі не проводиться. Видають тільки РОЗПОРЯДЕННЯ, та гарно відпсують. Суспільству потрібні Акти виконаних робіт в будівництві. Будівництво — це виробництво. Задайте запитання Сахневичу, яка прогама чи напрямки роботи в його діяльності, ним запропонована, що би в кожному районі, в кожному населеному пункті були проведені і завершені роботи культурного облаштування нашої Чернігівщини? Я відповідаю абсолютно ніякої. Просто нема розуму, або бажання. Що побудовано в кожному районі в населених пунктах за його діяльність? Абсолютно нічого. Громадянин з досвідом роботи більше 30 років ВІДПОВІСТИ 17.08.2017 at 10:20 Далі продовжую, а про між тим. Що таке Чернігівщина сьогодні. Це аграрний регіон, в якому агробізнес отримавши в подарунок земельний ресурс, заробляє шалені прибутки, відходить від сплати податків. Чиновники не ведуть посередницьку діяльність що би відслідкувати грошовий ресурс агробізнесу до сплати податків, і використання цього ресурсу на будівельні та соціальні проекти. Спеціалістів які б могли це робити Сахневич з першого дня своєї роботи розігнав, що би не було розмов та роботи у вказаних напрямках. З першого дня роботи цієї команди були зроблені висновки, можливе покращення в області це тоді коли такі горе можновладці звільнять місця для керівників які будуть хоча би думати над такими питаннями які були викладені.
    Джерело: http://cheline.com.ua/news/society/chim-na-chernigivshhini-zapam-yatavsya-sahnevich-90535
    © Чeline | cheline.com.ua/

Back to top button