Суспільство (відео)

Курсанти і викладачі Академії ДПтС зіграли хокейний матч на честь Олімпійських ігор (Відео)

Їх не лякають ані падіння, ані травми, ані відсутність досвіду гри у хокей. Вони у доброму гуморі і налаштовані на серйозний льодовий батл, хоч і товариський. Курсанти і викладачі Академії державної пенітенціарної служби мало не вперше зіграли хокейний матч, що проходив на головній льодовій арені міста – на Красній площі.

«Почитали правила, подивилися, як це робиться, та вийшли на лід підтримати нашу збірну», — курсант Академії ДПтС Максим Симоненко.

Хокейний поєдинок чернігівських пенітенціаріїв – не випадковий. 9 лютого в південнокорейському місті Пхьончхан розпочнуться Олімпійські ігри. На зимовій Олімпіаді Чернігівську область представлятимуть четверо біатлоністів – Артем Прима, Ірина Варвинець, Сергій Семенов, Артем Тищенко. Тож грали чернігівські пенітенціарії задля наших знаних лижників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко в лангетці відвідав ДЮСШ у Чернігові та зустрівся з юними футболістками

«Сьогодні ми граємо товариську зустріч на підтримку наших чернігівських спортсменів, які представляють Чернігівську область на Олімпійських іграх. Це біатлоністи Прима, Варвинець, Тищенко і Семенов. Ми вболіваємо за них, бажаємо їм успіху, удачі, легкого снігу, перемоги і здобути медалі», — начальник кафедри фізпідготовки Академії ДПтС Сергій Дейнеко

Хокейна гра, що тривала півгодини, була символічною. Шайби у воротах хоч і рахували, та переможців не оголошували, адже головна перемога для хокейної команди пенітенціаріїв – це медалі, які збірна Чернігівщини привезе з Південної Кореї.

Журналіст Яна Титенок

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button