Суспільство (відео)

Мерський жаргон: матюки від Атрошенка (Відео)

Не добираючи слів, міський голова висварив своїх підлеглих. Комунальникам перепало через надмірну чистоту та нечупарність. Міський голова брутально вилаявся, коли дізнався, що прибиральники не чистять площу вночі та порадив керівнику тролейбусного управління частіше зазирати в інтернет.

На вихідних міський голова засмутився через брудні тролейбуси та автобуси, а вже в понеділок Владислав Атрошенко порадив керівникам дивитися прогноз погоди та мити громадський транспорт, якщо синоптики не передбачають дощу.

— Якщо дощ, не треба витрачати гроші, звісно, це марн.

А от керівнику КП «АТП 25-28» перепало через надмірну пильність. Владислав Атрошенко запідозрив, що комунальнки відстежують, коли мер йде на роботу і лише тоді удають, що прибирають.

«Ось вони за 15 восьма починають чистити там, де чисто. Їде, шумить там, де чисто», — міський голова Владислав Атрошенко.

Центр міста мер порадив прибирати вночі. Причому слів для цього не добирав.

«Трясця вашій матері, а можна робити це не зараз, а  вночі. Куц! Можна прибирати вночі», — міський голова Владислав Атрошенко.

Зупинило брутального мера лише питання економії коштів, адже нічна праця оплачується в подвійному розмірі. Попри це, мер все одно пообіцяв перевірити роботу комунальників.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button