Суспільство (відео)

Майстер-клас від Куликівки: якісний тандем дає свої плоди (Відео)

У селищі Куликівка пройшли збори жителів, на яких було заслухано звіт про досягнення 2016-го року. Розбудова інфраструктури, нові проекти розвитку та амбітні плани на майбутнє – селищний голова Наталія Борщан прозвітувала про спільні минулорічні здобутки. А похвалитись було чим. Це освітлення вулиць, облаштування дитячого садочка, ремонти дахів, вуличне відеоспостереження, благоустрій селища, реконструкція водонапірної башти та багато іншого.

«Ми отримали 711 тисяч гривень на ремонт водонапірної башти. Кошти були отримані за лінією соціально-економічного розвитку територій за підтримки депутата Валерія Давиденка. На сьогодні цей бак працює і, я думаю, ви всі відчули якість води», — селищний голова Куликівки Наталія Борщан.

Послухати звіт прийшли близько трьохсот куликівчан, які оцінили зроблене для селища. Прогресивність мислення молодої очільниці дали змогу реалізувати безліч амбітних планів, які до цього простоювали роками.

«Видно одразу, що пройшла реконструкція площі», —  жителька Куликівки Галина Сахно.

«У нас зараз, попри складні умови. Починається підйом. У нас багато чого зроблено», —  житель Куликівки, член громадської ради при Куликівській РДА Федосій Ричок.

«Поміняно бак на водонапірній башті, проводиться реконструкція очисних споруд, зроблено освітлення в Куликівці», — начальник КП Куликівське УЖК Наталія Кит.

«Поставили дитячий майданчик. На вулиці світло зробили», — жителька Куликівки Анастасія Василівна.

Запорукою успіху для Наталії Борщан стала її конструктивна співпраця з народним депутатом України Валерієм Давиденко, якого свого часу жителі Куликівки підтримали на виборах до Верховної Ради. На заході депутата представляв його помічник Микола Торбєєв.

«Народний депутат, відповідальний за Куликівський район, Валерій Давиденко завжди гордий співпрацювати людиною, яка дієво знаходить шляхи, розвивати громади, допомагати людям. Куликівцям пощастило з такою людиною, як голова», — помічник народного депутата України Валерія Давиденка Микола Торбєєв.

Наталія Борщан не боїться труднощів і впевнено реалізовує задумане. Немає сумніву, що спільна командна робота прогресивної очільниці Куликівки  і народного депутата зроблять Куликівщину процвітаючим краєм.

«Тандем співпраці з народним депутатом Валерієм Миколайовичем дає саме ті плоди, яких очікують наші жителі. І коли є така дієва підтримка. Коли не треба роками чекати коштів. Зараз проходить місяць, ми подаємо документацію і нам виділяють кошти», — селищний голова Куликівки Наталія Борщан.

Черговим кроком у розбудові Куликівської громади стане створення своєї об’єднаної територіальної громади, до якої ввійдуть усі села району, крім Смолянки. Обласна рада вже підтримала це, і центральна виборча комісія незабаром має призначити дату виборів. Нагадаємо створення об’єднаних громад Чернігівщини було першочерговою ініціативою Валерія Давиденка.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button