Суспільство (відео)

Майстер-ламайстер: поремонтували дах – зруйнували залу (Відео)

Це не фільм жахів – у таких умовах маленькі чернігівці змушені розвивати таланти.

Відра і каструльки, тазики і миски – все вщент заповнене водою.

Цю новину ми розповіли на вихідних. Тоді до нашої редакції звернувся шокований батько. Перше відро води в актовій залі він побачив ще минулого тижня, та у вихідні крапало зі стелі в кількох залах.

— Зараз зовсім жах! Відер не вистачає, всі працівники носять воду. Калюжі порозтікалися. Весь персонал вимочує ці калюжі, — Володимир Сергеєнко, батько.

Аргумент керівниці дитячого закладу шокує. Вона засуджує активність батька.

— А батько цей прийшов двічі за весь час навчання. Його навіть керівник гуртка не бачив. Не зайшов ні до заступника, який тоді чергував, ні до керівника студії, — Ірина Мельниченко, директор обласного палацу дітей та юнацтва.

Лише, коли чиновницький запал спадає, керівниця пояснює, що нині триває реконструкція покрівлі закладу. На це виділили один мільйон двісті тисяч гривень. А от тече зі стелі через новітню технологію реконструкції від місцевого підрядника. Це вже пояснює завгосп.

— Ті частини, які вони заклали, тут парапет не переклали, і воно стікає з батону під цей старий дах, а потім вони поміняють повністю, — завгосп.

Та поки вони поміняють, доведеться ремонтувати й ці зали, де знищена стеля, паркет і стіни. А це знову додаткові кошти на ремонт, який затягне на кілька сотень тисяч гривень. У Палаці дітей та юнацтва їх нині немає.

Ще статті по темі

Back to top button