Суспільство (відео)

Маленькі Світлоносці зцілюють своїми танцями військовослужбовців (Відео)

— Я бажаю, щоб військові перемогли цю війну й одужали, щоб вони не їздили на старих іржавих візках, а ходили, — Владислав, учень 3-Б класу.

Запальними танцями і теплими віршами учні 3-Б класу чернігівської початкової школи №25 привітали з Великоднем військовослужбовців, які лікуються у військовому шпиталі. І надихнули їх на скоріше одужання.

— Вважаю, що виховувати у дітей милосердя та почуття любові до ближнього треба не в кабінетах, не у класних кімнатах, а саме завдяки таким заходам, тому що діти бачать, перед ким вони виступають. Щастя від того, що ти даруєш щастя іншим людям, — Кириленко Наталія, директор чернігівської початкової школи № 25.

У воєнному шпиталі школярі вже не вперше, минулого разу вітали військовослужбовців із новорічними святами, дарували листівки, зроблені власноруч. Дітки радо беруть участь у таких заходах і старанно готуються до кожного виступу.

—  Ми дуже довго готувалися, щоб показати бійцям АТО, як ми шануємо нашу Україну та їх, — Софія, учениця 3-Б класу.

— Вдячний діткам, дуже хороший концерт, у мене також маленька донечка підростає, діти дають натхнення, допомагають лікуванню, — Андрій, військовослужбовець.

— Дуже раді, що приїхали дітки привітати нас, гарно веселять, солдатів підтримують, дуже велика вдячність їм. Із Великоднем усіх, — Назар, військовослужбовець.

Із концертним флешмобом дітки завітали ще до геріатричного пансіонату, щоб привітати зі святами людей похилого віку, які дуже зраділи такому візиту.

На цьому маленькі світлоносці не зупиняються, будуть готуватися до наступних свят, щоб дарувати своє тепло та гарний настрій, щоб допомагати швидшому одужанню.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button