Суспільство (відео)

Маленький бізнес чернігівської прибиральниці (Відео)

У Чернігові по проспекту Миру, 89 чернігівець звернув увагу на жіночку, яка забирала зі спеціального контейнера пляшки у свій пакет.

Очевидець Тарас Матвейко виклав відеозапис у спільноті «Современный Чернигов».

«У нашому дворі стоїть спеціальний контейнер для використаних пляшок. Але для когось цей контейнер – можливість підзаробити, хоч і ризикуючи чужим здоров’ям.

На відео прибиральниця нашого будинку активно риється серед пляшок, вибираючи найбільш підходящі для молока на продаж. Відібравши пару десятків пляшок, вона несе їх людям, котрі торгують молоком в арці, за символічні 10-15 гривень. Схема налагоджена роками. На моє запитання, навіщо вона виймає пляшки з контейнера, відповідає, що він уже повний і людям нікуди кидати порожню тару, от вона й вирішила звільнити трохи місця. Тільки чомусь відбирала не всі підряд, а і, що красивіші», – розповідає очевидець.

Крім того, Тарас Матвейко наголосив, що купувати молоко в таких людей – справа кожного, та для себе він давно вирішив обходити подібні місця десятою дорогою, адже дуже велика ймовірність того, що перед молоком у пляшці побував бензин або з неї смачно втамовував спрагу наркоман тощо.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button