Суспільство (відео)

Матерів загиблих героїв Чернігівщини зворушило вітання із Днем матері (Відео)

День матері для жінок, що втратили своїх синів та чоловіків на війні особливий. Зі сльозами на очах. Тому, аби вони відчували увагу та турботу кримська громада Чернігова організувала для них незабутній захід.  Матері відчули святкову атмосферу з самого початку. Діти їх засипали світами.

Святкова программа свята насичена, кажуть організатори. Веселі старти, цікаві конкурси, святковий концерт від дітей. Це все, аби матері героїв не відчували себе покинутими.

«Коли такий день, то розумієш наскільки їм важко і боляче. Хочемо, щоб вони усміхнулися і робимо все для них»,голова кримської громади Чернігова Світлана Кузіна.

Трагедія об’єднала родини загиблих героїв. Вони стали сильнішими і тепер самі допомагають нужденним. Напередодні Дня матері на Чернігівщині привітали усіх жінок, що втратили на війні своїх синів і чоловіків іменними листівками. Це зворушило матерів до сліз.

«Коли робили конверти, то прийшов один атошник і сказав : скільки сліз буде у мам»,мати загиблого Віктора Запеки Олена Запека.

«Не відчуваємо себе одинокими. Нас волонтери об’єднали. Спілкуємося з різними організаціями», — — дружина загиблого Сергія Говорущенка Оксана Славінська.

Кожна зустріч для жінок героїв важлива. Біль втрати ніколи не зникне, проте душевні зустрічі на певний час цей біль пригнічують.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button