Суспільство (відео)

Мельничук розповів для кого щоразу змінюють Конституцію України (Відео)

Валентин Мельничук, заступник голови Чернігівської облради у ексклюзивному інтерв’юЧЕline розказав про те, що потрібно Україні, щоб була стабільна економіка, а також про головне завдання народного депутата.

Крім того Валентин Мельничук розкрив секрет успішного туризму. А саме, що потрібно для того, щоб туристи почали відвідувати саме нашу державу.

ПРО КОНСТИТУЦІЮ УКРАЇНИ: ДЛЯ КОГО ЇЇ ЩОРАЗУ ЗМІНЮЮТЬ?

-Найстабільніша країна яка? У якої країни стабільна економіка, що не стогнує? США. А скільки років у неї не змінювалась Конституція? – Років триста, мабуть. А в нас – не встигли змінити президента чи якусь структуру – вже міняємо Конституцію. Треба поставити свого генпрокурора – змінили Конституцію. А в Конституції, що записано? Головне, над чим повинні працювати державні мужі – на народ і на його благополуччя. І тоді буде спокій, мир і стабільність нашої Держави.

ЗНИЖЕННЯ ТАРИФІВ: ПОЛІТИЧНИЙ ПІАР ЧИ ДОПОМОГА НАСЕЛЕННЮ?

-Усі надра країни – багатство народу. І не треба про це забувати! Головне завдання кожного депутата і того, хто йде до Верховної Ради, – підвищувати рівень проживання народу. А в нас підвищують тарифи, люди живуть у злиднях і це катастрофічно. Якби ми мали свій газ і мали свій відсоток від видобутої нафтопродукції. Наприклад, 450 тисяч тонн нафти – і 10 % ми брали б собі, і за цей рахунок могли би зменшити тариф для комунальних підприємств, таких як лікарні, школи. А зараз узагалі ми цього не маємо. Зараз формування тарифів узяла під себе НКРЕ. І розподіляє на всі області однаково, попри те, видобуває область щось чи ні. А так більше ніхто не може впливати на це. Це піар-хід і тільки піар-хід. Це робота уряду Гройсмана та Порошенка. І треба зменшувати тарифи, бо за цим стоять злидні людські.

ПРО СІЛЬСЬКИЙ ТУРИЗМ: Є ЩО ПОКАЗАТИ – НІКОМУ ДИВИТИСЯ

-Туристи приїдуть туди, де є стабільність. Де стабільна економіка, стабільний бізнес. Що говорити про красу нашого Чернігівщини. Дуже гарна Коропщина, Новгород-Сіверський. Але приїде турист подивитися на цю красу, а де він зупиниться, де поїсть, де купить продукти? А це все тому, що немає умов для малого та середнього бізнесу. Ті ж ремесла – це малий бізнес. Не можна через податок збільшувати приріст економіки. Це в жодній країні світу такого не роблять. І не можна танцювати під дудку закордонних «друзів», які вимагають дуже багато.

Нагадаємо, раніше заступник голови Чернігівської облради Валентин Мельничук розповідав про життя за європейськими стандартами .

Ще статті по темі

Back to top button