Суспільство (відео)

Мер хоче закрити дитячі клуби за місцем проживання (Відео)

Краще додаткові юристи в земельному управлінні, ніж клуби за місцем проживання.

Міський голова не повірив соціальним педагогам, які в понеділок, 20 лютого, звітували про роботу Центру розвитку за місцем проживання.

— Це все фікція, ніякої роботи там не проводять. Сідайте, будь ласка, — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

І малюнки малюють, і бісером плетуть, і спортом займаються. За все з міського бюджету раз на рік виділяють лише чотири мільйони гривень. Дешево та сердито. Хоч як намагався розрекламувати свою роботу керівник Центру В’ячеслав Давидов, хоч як переконував, що клуби за місцем проживання виконують важливу соціальну функцію…

— Ті сім’ї, які не можуть дозволити собі платні секції, можуть зацікавити дітей, — В’ячеслав Давидов, керівник центру з роботи з дітьми за місцем проживання.

Навіть заступник Хоніч вступилася за підлеглого. Та мер невмолимий: серед гуртків не знайшов свого улюбленого.

— Де ті гуртки і що в тих гуртках. У вас авіаконструкторний, я любив у дитинстві,  де та робота дітей, — Владислав Атрошенко.

Тепер понад двадцять приміщень, що їх нині займають клуби за місцем проживання, перевірить спеціалізована комісія. Перерахують і матеріально-технічну базу. А заступники міського голови мусять визначити, чи потрібні малим чернігівцям такі розваги.

Ще статті по темі

Back to top button