Суспільство (відео)

Мера Мени Геннадія Примакова впіймали на незаконній діяльності (Відео)

Менський міський голова Геннадій Примаков перед виборами почав піаритися на крові місцевих Героїв АТО. Нагадаємо, 30 квітня в Менській об’єднаній територіальній громаді пройдуть перші вибори голови і депутатів. Тож Примаков узявся за самопіар на щемливій для українців темі – він видає літературу про Героїв АТО.

«Що в книзі не так? усі запитання задайте письмово, будемо відповідати», — Менський міський голова Геннадій Примаков.

Йдеться ось про це видання – «Герої не вмирають». У Мені воно з’явилося в лютому місяці. Тут опубліковані історії про вісьмох загиблих на сході жителів Мени. Видання потрібне, утім, надруковане з порушеннями вимог чинного законодавства – на книзі жодних позначок про місце і дату друку, про формат, про папір, кількість примірників. Стає зрозуміло, що у видання відсутня законна реєстрація, а відтак за нього не сплачені податки, і надруковане воно хтозна за які кошти.

«Ви порушили закон про книговидавництво. Я ж вам кажу, зверніться у суд. Ви погоджуєтеся з тим, що ви порушили Закон? Та я з вами взагалі не хотів спілкуватися», — Менський міський голова Геннадій Примаков.

Хоч в інтерв’ю менський мер Примаков і намагається уникнути відповіді на запитання, утім, у виданні чорним по білому написане ім’я головного порушника і водночас спонсора цієї справи – Радикальна партія та сам Геннадій Примаков. Зважаючи на всі порушення, ЧЕline звертатиметься до прокуратури.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. У Мені випустили «КНИГУ ПАМ»ЯТІ», присвячену загиблим Героям Менщини за рахунок Радикальної партії і мера Геннадія Примакова. Ми, родини загиблих, були зворушені і вдячні до сліз, що, нарешті, після 2-2,5 років після похоронів дітей, влада хоч щось зробила для увіковічення їх пам»яті (крім відкриття меморіальних дошок, які знову ж таки робились по ініціативі і за сприяння Примакова, коли він ще не був мером, і ГО «Менська сотня»)
    Тепер якісь продажні журналюги звинувачують Примакова «у піарі на крові». Їм байдуже на горе і почуття батьків, що втратили найдорожче, і шукають бодай якусь згадку про дитину в інтернеті чи печатних виданнях… Байдуже на школярів, які саме на таких книжках мають виростати справжніми українцями і патріотами. Це низько і підло -обливати брудом людину, яка зробила добру справу, що має бути прикладом для всіх небайдужих людей, хто має владу і фінансові можливості для заходів, що піднімають патріотичний дух і підтримують згорьованих батьків. Хто кому не давав зробити те, що зробив Примаков? З піаром чи без піару…
    Ні не Примаков «пропіарився», а ви, так звані журналісти, чи хто ви там, переступили через святе… Втім, вам незнайомі такі поняття, як честь, совість, журналістська етика… Раз не побачили суті, а роздули цілу «сенсацію» на рівному місці, з нічого наробили «жарених фактів».
    Мені цікаво, кому нанесені збитки, при друку 50!!! примірників книги з 32!!! сторінок? Чому рахуєте щось віртуальне, а не бачите, скільки болю принесла війна, і наскільки потрібна ця книга всім небайдужим і молодому поколінню? Вам не цікаво, як ваші пасквілі вдарять по почуттях рідних, на пам»ять чиїх дітей ви наплювали? Хто вам дав право визначати, що таке «піар на крові»? Може, це ваших убитих дітей так піарять?
    Якщо є якесь порушення, ми, рідні загиблих дітей, готові компенсувати «страшні збитки» від випуску книги. Ми заплатили таку ціну у цій проклятій війні, що за ці, так звані «збитки», було б смішно говорити, якби не було так гірко і боляче…

Back to top button