Суспільство (відео)

Микитасівські плани: як «позафракційний» Чернігівщину рятуватиме

Годі гуляти – треба закони приймати й Україну рятувати. Ці слова адресовані народним депутатам, які після літнього відпочинку вже збираються на п’яту сесію Верховної Ради 8 скликання. Засідання відбудеться 6 вересня.

Для новообраного нардепа на проміжних виборах по 206-му округу Чернігівщини Максима Микитася це засідання стане першим.

ЧЕline поцікався в політика, скільки реформаторських законопроектів він уже підготував, як рятуватиме Чернігівщину з кризового болота та коли, власне, приїде в область до своїх виборців виконувати обіцянки.

Під час телефонної розмови Максим Микитась заявив, що наобіцяв дійсно багато, тому все одразу і не виконаєш.

— Насамперед треба обрати комітет і треба, щоб Верховна Рада проголосувала за вступ мене до цього комітету. Є на сьогодні проблема. Ви знаєте, яка критична маса на сьогодні у Верховній Раді і ВР не голосує в повному об’ємі, як вона повинна працювати.

Насамперед треба виконувати свої обіцянки, я їх дав доволі багато, але всі вони будуть виконані.

 У мене як народного депутата є 2 напрями роботи. Стратегічний – законотворча діяльність. Є тактичний. Ті проблеми, які я побачив, вони повинні вирішуватись хоча б на моєму окрузі, і чернігівці це відчують. Це дороги, дитячі садки, зокрема соціальні проблеми, працевлаштування – в першу чергу над цим ми працюватимемо. Все це ви відчуєте вже з початку жовтня. Я вам обіцяю.

На початку жовтня я анонсую відкриття своєї приймальні, вже практично набраний штат, зараз вони опрацьовують план завдання хоча б до кінця року. На початку жовтня ви бачитимете мій графік до кінця року.



Ще статті по темі

Back to top button