Суспільство (відео)

Міські чиновники образили мешканців кооперативних будинків (Відео)

Мешканці кооперативних будинків образилися на міську владу. На горіхи перепало начальнику управління ЖКГ Ярославу Куцу та профільному заступнику міського голови Олександру Кириченку.

Головному комунальнику на згадку про зустріч люди подарували порожнє відро. Депутат Деснянської райради Роман Семешко звинуватив чиновників у тому, що ті проігнорували об’єднання житлово-будівельних кооперативів і не включили його до програми підтримки будинків на наступні 2 роки.

Також ОЖБК залишилося без ремонту міждворових проїздів і вперше за 20 років з вини чиновників не отримало піску для обробки доріг узимку.

 «Оце відро — вам. Воно порожнє. Це ваш пісок», — депутат Деснянської райради Роман Семешко.

Головний комунальник міста Ярослав Куц у свою чергу почав виправдовуватися. Він звинуватив жителів ОЖБК у відсутності ініціативності, а також заполітизованості питання. На що отримав адекватну відповідь.

«Замість того, щоб робити гучні політичні заяви, ви просто перереєструйте на ОСББ і беріть участь у програмі … Ніхто їх не перереєструє, є відповідь реєстраційної служби»,начальник управління ЖКГ Ярослав Куц.

Мешканці будинків ОЖБК здійняли галас на сесії міської ради, бо вважають, що владці на них закривають очі. Люди кажуть, проблем за багато років накопичилося безліч.

«Проводили теплотрасу – пошкодили дорогу, бордюрів немає, вода стоїть біля двох під’їздів, як у Венеції», — голова будинку Рокосовського, 3.

Ще статті по темі

Back to top button