Суспільство (відео)

Міський голова Мени Примаков витратив бюджетні гроші на власний піар? (Відео)

Менський міський голова Геннадій Примаков вирішив «віддячити» творчим колективам грошима з міського бюджету. З неофіційних джерел стало відомо, що міськрада на цю раптову доброчинність розкошелилася аж на 100 тисяч гривень.

В той же час, за словами того ж таки Примакова, міська казна пуста, що не дозволяє вирішувати нагальні проблеми Мени – у бюджеті відсутні гроші  на ремонт доріг, на побудову місця для відпочинку молоді і дитячих майданчиків, на реконструкцію спорткомплексу, на завершення робіт з освітлення райцентру, на побудову водогону, адже значна частина населення не має централізованого водопостачання тощо.

Щедрість міського голови легко пояснити, особливо якщо взяти до увагу той факт,  що незабаром пройдуть місцеві вибори і навіть піар за гроші платників податків буде йому не зайвий. Конверти радикал вручив під час благодійного фестивалю «Золотий Фенікс».  До речі, відзначив менський мер чомусь не всі творчі колективи, які стояли на сцені, а тому дітки, кому не дістався сертифікат, засмутилися.

— Міським головою було внесено сертифікати колективам творчим. Це їм були вручені гроші,  тобто до благодійності це ніякого відношення не має? Мабуть, що ні. Це творчим колективам. Тобто, то щось окреме, щось своє, щось міськрадівське? Так, так, — Наталія Толста, головний бухгалтер Менського районного центру соціальних служб  для сім’ї, дітей та молоді.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button