Суспільство (відео)

Мітинг під міськрадою: чого чернігівці хочуть від влади? (Відео)

До міськради прийшло декілька десятків обурених чернігівців : представники спортивної спільноти міста невдоволені реформами від міської ради, внаслідок яких спортшколи фізкультурно-спортивних товариств залишаться без фінансування. Тренери непокоятьсяза майбутнє покоління юних спортсменів та за свої робочі місця.

«Тренери будуть вимушені звільнитися з шкіл у яких працюють, і перейти до спортивних шклі які ще навіть не створені. Ніхто не має ніяких гарантій щодо працевлаштування. Ми не знаємо про напрямок роботи новостворених шкіл. Ми не знаємо що буде в майбутньому. Ми просимо аби дане питання не приймалося поспішно, аби все було продумано і на дітях подібні рішення не позначилися в поганому сенсі», — тренер-викладач ДЮСШ з веслування на байдарках та каное Віктор Іваненко.

Педагогічний коллектив 23 чернігівської школи вимагає у депутатів звернути увагу на проблеми їхнього навчального закладу

«Ми хочемо аби нам побудували нову школу і новий дитячий садочок, землі вистачає, а дітлахів дуже багато в районі», — заступник директора школи №23 Лариса Ляшенко.

Ще статті по темі

Back to top button