Суспільство (відео)

«Муніципальні термінатори із сильними кулаками, або Для чого Чернігову нова поліція? (Відео)

Останній іспит майбутніх інспекторів-ревізорів комунального підприємства «Муніципальна поліція»: сьогодні хлопців тестують на знання законодавства і нормативної документації новоствореного підприємства. В іспиті беруть участь 9 осіб. Ще в п’ятницю кандидатів було близько 20-ти.

 «Ті, хто набрали більше 2,5 балу з іспиту з фізпідготовки, вони допущені до іспиту зі знання законодавства», — інспектор кадрів КП «Національна поліція» Світлана Дрозд.

Перед початком іспиту комісія свариться з одним із претендентів на посаду ревізора-інспектора. Володимир Шинкаренко вранці дізнався, що не допущений до участі в другому етапі іспиту, бо завалив його спортивну частину. Вимагає права залишитися на тестуванні.

«Такі висновки передчасні, бо повністю конкурс я ще не пройшов», — кандидат на посаду інспектора-ревізора КП «Муніципальна поліція»Володимир Шинкаренко.

Володимир Шинкаренко зізнається, що комунальне підприємство обрало для кандидатів надто складний спортивний екзамен – тест Купера і рукопашний бій. Володимир взагалі не розуміє, для чого це потрібно мирному муніципальному полісмену.

 «Я вважаю, що ця позиція комунального підприємства незаконна. Трудовими обов’язками інспектора-ревізора, наприклад, такі речі не передбачені», — кандидат на посаду інспектора-ревізора КП «Муніципальна поліція»Володимир Шинкаренко.

Муніципальна поліція буде без селфі-полісменів, так пояснив  нам її начальник Віталій Хрустицький. Його підопічні – це і патрулі, і борці зі злочинністю та вандалізмом, і наглядачі за порядком на вулицях міста. А тому повинні уміти і зловмисника затримати, і себе захистити.

«От ми розглядаємо ситуацію – пошкодження комунального майна. Людину треба затримати, але міліціонер не буде фізично підготовлений, що тоді робити? За що нам громада Чернігова платитиме гроші… моїм співробітникам бюджетні кошти», — начальник КП «Муніципальна поліція» Віталій Хрустицький.

Фізичні вправи для тесту і законодавчі питання для письмового іспиту розробляли в комунальному підприємстві «Муніципальна поліція». До речі, дехто з хлопців не просто завалив тест Купера, а й навіть потребував допомоги лікаря просто на іспиті, не витримавши навантаження. Тест Купера могли б замінити бігом, утім, на стадіоні нині сніг і грязюка, виправдовується начальник підприємства. З квітня нова поліція міста почне виконувати покладену на неї роботу. Працюватимуть поки що з тимчасовими посвідченнями і без форми. У виборах участі не братимуть.

«Ні, не треба мене підводити до питання виборів. Звісно, в нас є свої функції, які ми виконуватимемо», — начальник КП «Муніципальна поліція» Віталій Хрустицький.

Уже найближчим часом стане відомо, кому цього дня усміхнулася доля, а кому із кандидатів дорога до Муніципальної поліції наразі закрита. Годину хлопці писали відповіді на 4 питання, ще мали 5 додаткових хвилин на усну відповідь. Комісія перевіряє результати.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Наше Че-line не змінює своїй традиції «недочує — так добреше».

  2. шинкаренко вечером пил, а утром пришёл на экзамен по физподготовке с перегарищем. тест Купера сделал 1 круг из 4 (устал парень), на оглашение результатов не остался, занятый человек..
    сам видел, как он перед интервью долго и нудно просился «в виде исключения и как-нибудь» протиснутся на второй экзамен. молодцы муниципалы — не пустили козла в огород.

  3. Херня эта полиция. Будут бабулькам руки крутить и все

Back to top button