Суспільство (відео)

На Чернігівщині посадовців поліції підозрюють у хабарництві (Відео)

На Чернігівщині керівнику одного з територіальних відділень поліції повідомили про підозру в пособництві одержання іншим правоохоронцем хабара. Про це розповіла речниця обласної прокуратури Тетяна Ліждвой.

 «Упродовж березня-травня поточного року сприяв незаконним діям керівника самостійного структурного підрозділу ГУНП у Чернігівській області. Дії посадовців були спрямовані на отримання неправомірної вигоди від керівника агропромислового підприємства у вигляді 40 куб. м ділової деревини за вирішення питання щодо повернення транспортних засобів, які були вилучені працівниками поліції під час проведення ними перевірки», – зазначила прес-секретар прокуратури Чернігівської області Тетяна Ліждвой.

При перевезенні частини лісопродукції, призначеної як хабар посадовцю, автомобіль затримали, а деревину вилучили.

«Що стосується керівника самостійного структурного підрозділу ГУНП, то цьому посадовцю було вже 1 червня повідомлено про підозру, і 2 червня обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання та відсторонено від займаної посади», – зазначила прес-секретар прокуратури Чернігівської області Тетяна Ліждвой.

Наразі ж у суді триває розгляд клопотання слідчого про обрання міри запобіжного заходу для керівника територіального відділення поліції, а також судом вирішуватиметься питання про відсторонення його від займаної посади.

 

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button