Суспільство (відео)

На Красній площі Чернігова створять «живу» карту України (Відео)

Унікальний всеукраїнський флешмоб під назвою «Біда не зламала, біда об’єднала» відбудеться у Чернігові 20-21 серпня. На Красній площі зберуться сім’ї загиблих в АТО українських бійців з усієї України.

Військові Чернігівщини також візьмуть участь у флешмобі. Кілька сотень людей у формі стануть таким чином, що утворять карту України.

Про патріотичний захід спеціально для ЧЕline розповіла одна з організаторів флешмобу, чернігівський волонтер Світлана Ющенко.

«Це захід «Біда не зламала, біда об’єднала», який присвячений вшануванню пам’яті загиблих в АТО. Це Всеукраїнський захід, на який запрошено сім’ї загиблих з усієї України. (00-57) Таким чином донести до родин, що коли вони порізно, то їх дуже легко зламати. А коли разом – то вони можуть вирішувати всі свої питання. (01-52) Ми залучаємо всю спільноту Чернігова. Ідея така – створена карта України, виставимо військових на локаціях. Плюс будуть люди з надписами областей – всі області будуть представлені», — чернігівський волонтер Світлана Ющенко.

Ще статті по темі

Back to top button