Суспільство (відео)

На святі Носівки виступали «Тамерлан і Альона» (Відео)

Такого у Носівці не було ніколи. Люди сотнями йдуть на центральну площу міста на святковий концерт з нагоди дня міста. І не дивно, адже для носівчан підготували справжнє свято з феєричним концертом, різноманітними атракціонами та локаціями для відпочинку.

-Це наше місто рідне. Любимо. Ми навіть сьогодні на цю тему говорили, що куди б не їхали, все рівно вертаємося додому. Носівка – це ненька, моя сім’я, тут і дітки і чоловік. Це наша батьківщина.

-Я люблю Носівку.

-Наше місто дуже гарне. Ви подивіться – пройдіть у наш парк, його освітили, зробили доріжки, поставили лавки. Бомба. – Ми любимо Носівку.

Цьогоріч святкування у Носівці особливе, адже відзначають і 860-тий день народження міста і першу річницю Носівської об’єднаної громади.

«У нас 860-та річниця і перша річниця створення Носівської об’єднаної громади. У громаду увійшло 4 населені пункти і Носівка. 26 тисяч населення. Працюємо рік і створюємо добротні умови для населення», — голова Носівської ОТГ Володимир Ігнатченко.

Народний депутат України Валерій Давиденко з нагоди дня Носівки зробив своїм землякам подарунок – справжній зірковий концерт.

«Тут розпочинається урочиста мить. Це свято стало можливим завдяки людині, яка постійно переймається питаннями нашої іменинниці – прекрасної Носівки. Мова йде про народного депутата Валерія Давиденка. Він тут народився, вивчався, вперше закохався і на все життя у цьому краї. Свято час розпочинати?», — ведучий свята Андрій Терещенко.

Спочатку перед жителями Носівки виступали відомі навіть за межами України чернігівські артисти. Одна з них – Олена Михайлова.

Ну, і далі почалося – на сцені «запалювали» чернігівські артисти. Публіка просто божеволіла від задоволення.

І в самий розпал свята на сцену вийшли відомий український R&B-дует «Тамерлан і Альона».

Від такого запального концерту радощам носівчан не було меж. Продовжила концерт святкова дискотека.

Журналіст: Павло Солодовник

Оператор: Михайло Пронін

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Дякуємо! Такого свята наше рідне місто ще не бачило! Дяка організаторам та артистам за гарний настрій. Люди в захваті, особливо молодь

Back to top button