Суспільство (відео)

Навіщо головний поліцейський України приїжджав до Чернігова (Відео)

Поліцейські з 16 областей України пройшли навчання в Чернігівському тренінговому центрі. Канадські та українські тренери навчали їх власної безпеки. Тепер вони можуть викладати цю дисципліну у своїх містах.

Харків’янин Сергій Лозовий отримав сертифікат інструктора з особистої безпеки. Зізнається: те, чого навчився в Чернігові, щодня потрібне всім поліцейським.

«Ми займались фізичною підготовкою, потім були тренінги. Подяка канадцям, вони дуже хорошу програму придумали», — інструктор поліцейської безпеки Сергій Лозовий.

Голові канадської поліцейської місії в Україні Хілтону Смі сподобалися українські тренери, які першими отримали знання інструкторів. Їх навчали за такою ж програмою у Львові.

«Коли ви як поліцейські знаєте, як гарантувати власну безпеку, тоді ви зможете чітко виконувати свої обов’язки перед державою і служити українському народові», — голова канадської поліцейської місії в Україні Хілтон Смі

На урочистості приїхав і голова Національної поліції Сергій Князєв. Він запевнив, що до Чернігова їхав залюбки. І не лише, щоб привітати новий випуск інспекторів, а ще й добре розгледіти єдину в Україні систему «Безпечна область».

«За ініціативи голови Чернігівської ОДА і начальника управління в Чернігівській області. Таке будемо втілювати в інших регіонах», — голова національної поліції України Сергій Князєв.

Поліцейські інспектори презентували показовий виступ. Як на практиці мусять захищати себе правоохоронці.

Ще статті по темі

Back to top button