Суспільство (відео)

Не потрапляй під «гарячу» руку рукопашника (Відео)

У неймовірній конкуренції чернігівці змогли здобути 16 нагород на юнацькому чемпіонаті України з рукопашного бою. Цього разу серед суперників наших земляків було понад вісімсот спортсменів.

Чернігівська команда поїхала на чемпіонат у найсильнішому складі. Було чимало новачків, які приємно здивували виступами та результатами. Не підвели й досвідчені рукопашники. Саме старша група здобула основну масу нагород. Два Володимири – Бова і Пода – піднялися на найвищу сходинку п’єдесталу пошани. Обидва вже спробували свої сили на дорослому чемпіонаті. Та й серед однолітків їм було не легше.

«Хочеться довести, що ти найкращий. Що більше учасників, то важче здобути перемогу»,чемпіон України Володимир Пода.

«Перемогу присвятив батьку. Він має важливий вплив на мене. Він допомагає тренуватися і наставляє мене», — чемпіон України Володимир Пода.

Тренер нашої збірної каже, що в рукопашному бою зараз неймовірна конкуренція. Тому потрапити до національної команди непросто. Рукопашний бій зараз на підйомі. За 20 років тренерської роботи Сергій Козир такої популярності давно не пам’ятає. Причин напливу людей до залів багато. Одна з них – криміногенна ситуація. Молодь хоче захисти себе на вулиці.

«Хтось приходить через таку ситуацію. Когось батьки змушують, хто сам. Це радує. Радують перемоги, які дісталися нелегко», — тренер чернігівської збірної Сергій Козир.

Наступного року в Польщі планують уперше провести чемпіонат Європи серед юнаків. Чернігівці – серед претендентів на поїздку.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button