Суспільство (відео)

Неписаний закон: чи виконують заборону збирати гроші в школах (Відео)

З 1 вересня міський голова заборонив збирати кошти в освітніх закладах на ремонти та інші потреби. Мовляв, за все це платитимуть з міського бюджету. Заборона є, а от чи дійсно в школах уже не потребують батьківської допомоги?

ЧЕline поцікавився, що містяни думають із цього приводу?

Чи діє закон про заборону коштів в освітніх закладах?

— Треба вимагати від держави, щоб вона повністю забезпечувала, тому що це неправильна позиція. В одній школі стільки збирають, в іншій школі на щось інше збирають. Розумієте, це все вибухонебезпечна ситуація.

— У нас не збирають гроші, тобто на ремонти ми зараз не здаємо. Ну, це треба буде подивитися, напевно, в наступні роки, тому що про щось говорити рано, добре це чи погано — побачимо.

— На ремонти збираємо і багато. У мене одна дитина в садок ходить, а інша дитина в школу. І в школу збираємо, і в садок теж, і добре збираємо, нормально!

— Я – колишній вчитель і ця тема мені близька. Фінансування начебто немає для шкіл і якось батькам теж цікавіше, щоб їхні діти не в сараї вчилися, а більш-менш в пристойному приміщенні, виділяють копійки, тому хотілося б, щоб це лягло на плечі влади.

— Нормально, можна було б і краще, але піде, на даний момент піде.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button