Суспільство (відео)

«Нові тролейбуси в Чернігів приїдуть не раніше грудня», — Вакуленко (Відео)

Нещодавно Антимонопольний комітет України визнав недійсним тендер на закупівлю 10 нових тролейбусів для Чернігова.

Міська рада обіцяє оголосити новий конкурс. Але, скоріш за все, нових «рогатиків» чернігівці цьогоріч вже не побачать.

Про це ЧЕлай розповів депутат Чернігівської міської ради Сергій Вакуленко.

«Я як житель Чернігова, звісно, сподіваюся, що все-таки місто Чернігів отримає новий комфортний транспорт у вигляді нових десяти тролейбусів.

Але, як бачимо, є багато бюрократичних і процедурних моментів, що призводять до того, що на цьому етапі конкурс із купівлі тролейбусів не відбувся, його не визнав Антимонопольний комітет. Я думаю, що найближчим часом оголосять новий конкурс. Знову ж почнуться процедури — це займе щонайменше 3-4 місяці.

Треба прописати всі умови, щоб в Антимонопольного комітету не виникало жодних запитань і щоб цей конкурс був прозорий, щоб будь-який підприємець, нехай це буде місцевий виробник або іноземний інвестор, вони могли відкрито брати участь».

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Все жители Че с нетерпением ждали этих траликов, а что получилось? Как всегда ничего ((( Очередной тендер запустили, но где гарантии, что Атрона снова не словят на махинациях, и мы все-таки покатаемся на новой технике? А может средства с бюджета уже давно списали, а через пол годика уже никто и не вспомнит про этих рогатиков… Повезет же какому-то очень наглому золотому батончику, если именно так и случится!

Back to top button