Суспільство (відео)

Новий рік із червоною помадою та пророщеною пшеницею: як за казкову ніч спланувати наступний рік (Відео)

Із кожним днем до нас наближається новий рік, починається передсвяткова підготовка, вирішуємо величезну кількість проблем: як зустрічати, що приготувати та що одягати на Новий рік. Поки ще є час, можна не хвилюватися, а розпочати підготовку просто зараз.

Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш, тому не обмежуйте своєї фантазії у виборі яскравого одягу, щоб бути незвичайними.

— Яскравий макіяж, бо півень — яскрава птиця, яка, звісно, іноді буває агресивною, тому агресивного макіяжу робити не треба. Максимум – червона помада. Червоні тони, помаранчеві, фіолетові можуть переважати в одязі. Так само цього року доречні довгі сукні з відкритою спиною, — Алла, астролог.

— Якщо зачіска, то це можуть бути хвости, коси, кучері. Аксесуари — перли, корали, золоті та срібні вироби з каменями принесуть удачу.

Якщо вже визначилися з одягом, можна починати оформлення святкового столу.

— Серветки червоного кольору, обов’язково свічки, натуральна льняна скатертина. Неодмінно в центрі столу поставте тарілочку з пророщеною пшеницею та символом року. Чому пророщена пшениця? Бо це улюблена їжа для півня.

А оскільки пшениця – це взагалі символ в Україні, зокрема достатку, а пророщена – це паростки, які наступного року дадуть якийсь приріст у кожну сім’ю, то така тарілочка повинна стояти на столі, — Алла, астролог.

Нехай ваш стіл буде легким, більш вегетаріанським, ніж м’ясним. Звісно, це не заборона на м’ясне, однак, акцент варто зробити більше на креативність і незвичність. У цьому вам допоможуть різні прянощі й екзотичні фрукти.

Прикрасьте будинок незвичайною композицією з сіна, дерева, можливо, навіть використайте незвичайні ялинкові іграшки для ялинки.

— Ми можемо повісити кульки, вони уособлюють нашу мрію. Ті, хто хоче дитину, можуть повісити маленький візочок, іграшку у вигляді візочка. Якщо мрієте про кар’єрне зростання, можете повісити зірку. Неодмінно прикрасьте вашу ялинку купюрами, щоб достаток прийшов у ваше життя, — Алла, астролог.

Напередодні Нового року не забудьте наповнити кишені грошима, згідно з повір’ям, це принесе багатство у ваш дім.

Вкладаючи душу в організацію та проведення Новорічної ночі, ви насамперед робите внесок у ваше майбутнє. І якщо свято пройде з посмішками, танцями, то наступний рік принесе вам удачу та благополуччя.

Ще статті по темі

Back to top button