Суспільство (відео)

Новими стежками до золотого пляжу: реконструкція розпочинається (Відео)

Добре відома жителям Чернігова дорога, яка веде до міського пляжу «Золотий Берег» через лісопарк Кордівка, буде реконструйована. Вже влітку розпочнуться ремонтні роботи, які планують завершити до кінця жовтня.

Бюджет проекту становить 17 мільйонів гривень. Дорогу завдовжки 12 метрів планують поділити на три частини. Місця має вистачити всім: для проїзду автотранспорту, велосипедистам ы пішоходам. Проект передбачає ще й парковку для машин на 200 місць.

Під час реконструкції постраждають зелені насадження – їх спилюватимуть. Чиновники переконують: це старі дерева, замість них висадять нові, але містяни мають свою думку стосовно цього проекту

— Хотілось би, щоб зберегли зелену зону, було чисте повітря, мені здається, багато машин на пляжі – це зайве.

— З одного боку, це зручності, але з погляду того, що знищуватимуть дерева, то я категорично проти.

— Етап такий, що ми готові розпочати будівництво, умовно кажучи, перша-друга декада червня. Ми сьогодні абсолютно виправдано витратили кошти, щоб створити певний соціальний об’єкт у місті. Золотий берег, — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Офіційно пляжний сезон буде відкритий 1 червня, але будівництво жодним чином не вплине на відпочивальників, запевняють у міській раді.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button