Суспільство (відео)

Новорічна феєрія для дітей у садочку «Золота рибка» (Відео)

Барвистий настрій, новорічна вистава й подарунки для маленьких діточок не тільки від Діда Мороза, а й від депутата чернігівської міської ради «Наш Край» Наталії Хольченкової, яка завітала на свято дошкільного навчального закладу № 76 «Золота Рибка».

— Сьогодні чудове свято, новорічний ранок. Цей садочок – мій улюблений, мій рідний, моя дитинка. Я тут виховувалася, тому залюбки і з великим задоволенням приходжу на свята, навідуюся до садочка. Наші дітки – це не тільки робота, а й велике задоволення дивитися на них, спостерігати за їх зростанням. І, звичайно, садочок мого округу – це перші такі заклади, де завжди намагаюся допомогти й сприяти розвитку, — Наталія Хольченкова, депутат чернігівської міської ради «Наш Край».

Завдяки депутату міської ради «Наш Край» Наталії Хольченковій, у навчальному закладі № 76 «Золота Рибка» покращилася матеріально-побутова база.

— Наталія Миколаївна Хольченкова – постійний гість у нашому дошкільному закладі. Вона і на перший дзвоник приходила. Завжди приносить запрошення на всі свята нашим діточкам. У цьому році останні місяці вона нам подарувала пральну машину й холодильник у медичний кабінет і перфоратор робітнику.

І постійно запитує, що нам треба ще й на наступний рік, і в неї вже є плани, щоб зробити хороший двір, тому вона планує вже на далі роботу, — Людмила Поклад, завідувач дошкільного закладу № 76 «Золота Рибка».

Біля новорічної ялинки діточки в очікуванні Діда Мороза, співають, танцюють розповідають вірші, водять хороводи з казковими героями та радіють святу.

— Напередодні Нового року хочу побажати всім діточкам, усім батькам здоров’я і, звичайно, добробуту, затишку, сімейного щастя для всієї родини. З Новим роком! — Наталія Хольченкова, депутат чернігівської міської ради «Наш Край».

Ще статті по темі

Back to top button