Суспільство (відео)

Новорічні поради від психолога: як підготуватися до Нового року (Відео)

Новий рік у багатьох асоціюється не тільки з новорічними гуляннями й святковим столом.

Новий рік – найперше це надії на щось нове, краще, на новорічну казку, про яку всім розказували в дитинстві. Про те, як зустріти новий 2017-ий рік, розказує практикуючий психолог Тетяна Глюк.

— На Новий рік ми завжди намагаємося загадати бажання, тому що віримо, що свято принесе оновлення у житті. Особливо 2017 рік – рік прекрасних можливостей для кожного. Але для тих, хто цю можливість використовує.

Перед новим роком потрібно показати, що ви відкриті до всього нового.  По-перше, важливо формувати нову звичку. Це може бути рано вставати або пізно вставати тощо. Будь-що.  

Що ще можна, це згадати своє хобі. 2017 рік відкритий для творчих можливостей. Хобі і творчість зроблять новий рік щасливішим.  

Також, Новий рік можна зустріти в новій компанії. Важливо обов’язково зробити щось нове.  Важливо залишити старе в минулому році. Я говорю про образи, злість, усі негативні моменти, які людина накопичила в 2016 році.

Важливо хоча б за годину до бою курантів попросити вибачення у тих, на кого ви ображалися. Попросити вибачення за свою образу. Тому що все нове приходить, коли ми звільняємося від старого. Нове навряд чи прийде до людини, яка тягне за собою в новий рік щось не дуже хороше.  

Важливо бути новим. Почніть уже в 2016 році або з самого початку Різдвяного тижня, і тоді цей рік обов’язково буде щасливим та успішним. А я вітаю всіх жителів Чернігова та України з наступаючим 2017 роком.

Хай він буде радісним, щасливим, творчим, нехай реалізуються усі ваші плани й бажання, а все задумане обов’язково відбудеться.

Ще статті по темі

Back to top button