Суспільство (відео)

Околиці Чернігова хочуть прикрасити конструкціями «I love» і стовпами «під старовину» (Відео)

Місто Чернігів заполонять архітектурні знаки «I love». Їх поставлять на всіх дорогах, що ведуть до обласного центру. На ранковій нараді в мерії міський голова Владислав Атрошенко доручив підлеглим вивчити локації на в’їздах до Чернігова та розрахувати розміри майбутніх конструкцій. Ідея заполонити Чернігів зізнаннями в коханні належить міському голові.

«Чи буде це узгоджуватися з громадою, аби не виникло ситуації, як це було з попередньою конструкцією? – Якось буде».

Та сьогодні це не останній помисел міського голови. Владислав Атрошенко запропонував створити ще й герб Чернігова, який би крутився. Також ще одним архітектурним дивом 2018 року мають стати нові стовпи «під старовину». Їх теж поставлять на в’їздах, аби туристи одразу розуміли, що потрапляють у дивовижне місто.

«Чи буде цікаво, щоб на в’їзді до Чернігова у нас стовпи були а-ля під старовину. Щоб дати натяк, що це незвичайне місто тим, хто заїжджає. Щоб це привертало увагу», — говорить чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Незвичайним 2018 рік, до речі, рік підготовки до президентських виборів, Владислав Атрошенко зробить і для своїх підлеглих – начальників комунальних управлінь. Раз на два тижні міський голова їх братиме за руки й вестиме до людей на зустрічі. Бажання познайомити чернігівців із чиновниками мер озвучив на ранковій нараді.

«З метою бути ближчими до людей… усім керівникам», — зазначає чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Владислав Атрошенко обіцяє зі своїми підлеглими відвідати кожен мікрорайон міста. Каже, це стимулюватиме владу працювати краще.

Журналіст: Яна Титенок

Оператор: Сергій Бутько

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. Лучше на Кольцевой сделайте освещение и установите светофор на пешеходном(остановка «Гаражи»),чтобы дети могли спокойно переходить дорогу.Сделайте,наконец-то,что-то полезное для безопасности наших детей!!!Столбы — это хорошо,но безопасность и жизнь детей должны быть на первом месте!!!!Не так ли,уважаемые чиновники?!

  2. У мэра эстетический вкус, это что-то с чем-то. Ему специально так подсказывают или он сам додумывается до абсурдов?

  3. Прохання туристiв бiля Катерининськоi церкви побудувати красившийся мармуровий бювет з чистою артезiанською водою для пиття

  4. Треба побудувати велодром для молодI,велосипеди не повиннI iздити по пiшохiжених зонах

  5. Пiмоя проведення величезного ремонту в мiстI,познайомити дорослих iдiТейлор на стендах,якi кошти були витраченi громадою мiста на цI об’кти iскiльки буде витрачено знову на ремонти у випадку iх пошкодження

  6. Столбы хорошо, но тротуар, хорошее освещение и пешеходный переход на перекрестке Шевченко-Механизаторов (Бобровица). Центральная улица как в глухом селе.

Back to top button