Суспільство (відео)

Оновлені автобуси поповнили автопарк перевізників (Відео)

«Рута-25» стає найпопулярнішим транспортним засобом у чернігівських автоперевізників. Перш за все через те, що машина коштує недорого в порівнянні з новими «Еталонами» чи «Пазами». Автобус має 19 місць для сидіння. Для чернігівського «Пассервісу» «Рути-25» оновили на Часовярському автозаводі на базі стареньких Дельфінів, залишивши від тих лише шасі та двигун. Нещодавно автопарк підприємства поповнили 5 автобусів, які вже за кілька днів вийдуть на дороги міста. Нові «Рути» змінять старенькі машини на 7 та 3 маршрутах, переконують на підприємстві. Оновлення одного автобуса коштувало 300 тисяч гривень.

«Наше підприємство мало обновити 7 машин, але ми перевиконали план у два рази. Процес ще не завершено. Будемо переобладнувати Рути, будемо їх покращувати», — розповідає  директор ДП «Пассервіс» ВАТ «Чернігівавтосервіс» Сергій Леоненко.

Перевізники мають виконувати умови меморандуму, каже начальник міського управління транспорту Юрій Горбань. За оновленням автобусів у мерії намагаються слідкувати і складати план. До кінця року перевізники мають придбати ще кілька машин. Усі нові автобуси повинні бути жовтого кольору, з двома пнемо дверима. На них встановлять gps трекери.

«Перевізники зрозуміли — не буде так, що якось так пройде і нічого не буде зроблено. Ще «Пассавто-ЛТД» має оновити 3 машини, «Чернігівська автомобільна компанія» — 2. Умови меморандуму виконуються», зазначає начальник управління транспорту міської ради Юрій Горбань.

Попри оновлення автобусів і запевнення чиновників виконанні меморандуму чимало чернігівців незадоволені роботою окремих перевізників. Насамперед дотриманням графіку руху, поведінкою водіїв та станом салонів.

Журналіст Юрій Михуля

Оператор Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Ну всё ждём очередного подорожания

  2. Ну всё ждём очередного подорожания они жэ «меморандум выполняют

Back to top button